MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

WK voor clubteams van start in Marokko

12 december 2013 | in Sport | Reageer

Raja Casablanca - BarcelonaGisteravond is het WK voor clubteams begonnen in Marokko. Het thuisspelende Raja Casablanca en de kampioen van Oceanië, Auckland City, mochten het prestigieuze toernooi openen.

Raja Casablanca heeft deze eerste wedstrijd kunnen winnen met 2-1. Zie de hoogtepunten van de wedstrijd op de website van de FIFA.

Marokko wil zich door het tornooi, vooral bewijzen met het oog op een eventueel WK in 2026. Ze willen laten zien dat het Noord-Afrikaanse land in staat is om grote toernooien te organiseren. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie