MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Mo wordt later een grote’

18 december 2013 | in Carriere | Reageer

voetbalVeel kinderen dromen ervan ooit een kans te krijgen bij een profclub. De meeste slagen daar niet in. Maar een klein aantal lukt het wel, maar moeten zich nog wel eerst zien te bewijzen bij de profclub.

Zo ook Mohammed Tahiri (12). Hij wil later profvoetballer worden bij een grote club. De aanvaller speelde lange tijd in de D1 van Spartaan’20.

De marokkaan is echter nu gescout door Sparta. Er gaat veel door hem heen

Lees het gehele artikel verder op de website Trouw.nl.

Plaats je reactie