MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Raja Casablanca weet finale niet te winnen

22 december 2013 | in Sport | Reageer

Raja Casablanca - BarcelonaRaja Casablanca heeft in de finale van het wereldkampioenschap voor clubs in Marokko niet voor een stunt kunnen zorgen tegen het sterke Bayern Munchen. De Marokkaanse ploeg verloor met 2-0.

In de zevende minuut sloeg Bayern al toe. Jerome Boateng kopte uit een corner de bal door, waarna de Braziliaan Bonfim Dante om zijn as heen draaide en hem in het goal werkte.

Dante

Een kwartier daarna legde David Alaba af op Thiago, die net het strafschopgebied van Raja binnen kwam rennen en keeper Askri passeerde met een welgemikt diagnoaal schot: 2-0.

Thiago
Verliezende trainer Faouzi Benzarti haalde het drukke speelschema van zijn spelers aan en meende ook dat de aanwezigheid van de Marokkaanse koning Mohammed VI voor te veel druk en zenuwen had gezorgd.

Plaats je reactie