MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Najib gaat met tandarts armen helpen in Marokko

26 december 2013 | in Gezondheid | Reageer

Najib FoundationCabaretier Najib Amhali gaat in de zomer van 2014 opnieuw samen met de Almeerse tandarts Wouter Vriesman naar Marokko om daar arme mensen te helpen. Vriesman en Amhali hebben besloten een samenwerking aan te gaan van twee jaar.

Afgelopen zomer verbleven de twee drie weken lang in het noorden van Marokko, waar ze honderden kinderen hebben behandeld. (Bron/ lees verder: Omroep Flevoland)

Zie hieronder hoe het afgelopen jaar hun verging:

Voor meer informatie zie de website Najibfoundation.nl

Plaats je reactie