MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse boeren sceptisch op plannen cannabisteelt

03 januari 2014 | in Maatschappij | Reageer

KetamaHet Marokkaanse plaatsje Ketama, hoog in de Marokkaanse Rifgebergte, staat vooral bekend om haar cannabis. Een nieuw wetsvoorstel dat ingediend is door oppositiepartij Isiqlal zal bij doorgang een grote impact hebben op deze regio.

Istiqlal (Onafhankelijkheid) wil het verbouwen en verhandelen van marihuana legaliseren in heel Marokko.

Dagblad Trouw ging op onderzoek uit in Ketama om met een aantal cannabisboeren hierover te praten. Lees hier hun reactie: Marokkaanse boeren reageren sceptisch op plannen legaliseren cannabisteelt

Zie hieronder een aantal foto’s van de regio:

Ketama CITY & Targuist door berbero

Plaats je reactie