MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B in tranen na vele positieve reacties

06 januari 2014 | in Amusement | Reageer

Ali B geeft antwoordAli B. was vrijdagavond te zien in het nieuwe programma ’24 uur met…’ van Theo Maassen. De 32-jarige rapper kreeg heel veel positieve reacties op zijn optreden in het programma.

Hij zegt diep geraakt te zijn door de vele reacties. Op zijn Facebook pagina schrijft hij: “Nog steeds geen 24 uur met… gekeken, wel jullie reacties. Ik krijg er tranen en kippenvel van…bedankt!”

“Ik ben niet perfect en maak elke dag nog fouten, dat houdt mij ondanks jullie mooie woorden met beide benen op de grond. En bovendien… als jullie complimenten geven zegt het een hoop over wat jullie waarderen in het leven. Dat maakt jullie net zo mooi als jullie compliment!,” aldus de rapper.

In het interviewprogramma van de VPRO sprak Ali onder meer open over zijn verslavingen en zijn besneden zoontjes. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie