MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Syriëganger opgepakt op vliegveld Málaga

08 januari 2014 | in Maatschappij | Reageer

Spaanse politieAfgelopen zondag is op het vliegveld van Malaga een Spaanse Marokkaan gearresteerd die verdacht wordt van terrorisme. De man zou in Syrië hebben gevochten aan de zijde van de rebellen. Hij was onderweg naar huis in Spanje, waarop hij gearresteerd werd op het vliegveld.

Het gaat om de 28-jarige Abdeluahid Sadik Mohamed die geboren is in de Spaanse enclave Ceuta. Hij hoorde volgens de Spaanse politie bij de groepering Islamic State of Irak and Syria (ISIL).

Volgens de Spaanse autoriteiten is Sadik Mohamed een ‘zeer gevaarlijke’ jihadist die een risico vormt voor de Spaanse samenleving. (Bron/ lees verder: InSpanje.nl)

Plaats je reactie