MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

[VIDEO] Labyad blij met eerste minuten voor Vitesse

14 januari 2014 | in Sport | Reageer

Zakaria LabyadZakaria Labyad heeft zijn eerste minuten in het shirt van Vitesse gespeeld. De Marokkaan deed maandag mee met het Arnhemse beloftenteam, dat met 2-1 won van Jong Go Ahead Eagles, mede door één assist van Labyad.

De huurling van Sporting Portugal was blij met zijn eerste minuten en kijkt uit naar de komende anderhalf jaar in Arnhem. VitesseTV was er bij en sprak na afloop met de nieuwste aanwinst.

Of Labyad zaterdag zijn competitiedebuut maakt tegen PEC Zwolle, is de vraag. „Dat weet ik niet. Daar gaat de trainer over. Ik ga mijn stinkende best doen.”

(Bron/ lees verder: FCUpdate.nl en Vitesse.nl)

Plaats je reactie