MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Seksfoto gelekt van PSV’er Maher

16 januari 2014 | in Media | Reageer

Adam MaherTopvoetballer Adam Maher is deze week op een negatieve manier in de media gekomen. Roddelblad Weekend beschikt over een foto waarop te zien is hoe een blote vrouw bovenop de Marokkaanse Nederlander zit in de auto. De foto zou zijn gemaakt op een NS station ergens in Noord-Holland.

Volgens een woordvoerder van PSV is de foto van meer dan anderhalf jaar geleden. ”Maher was toen vrijgezel.”

Maher heeft intussen al bijna een jaar een relatie met zijn Nederlandse vriendin Melanie. Hij liet zich uit over de kwestie met de volgende tweet:

Plaats je reactie