MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat wint met Málaga

02 februari 2014 | in Sport | Reageer

Nordin AmrabatNordin Amrabat heeft zaterdag meteen mogen debuteren voor zijn nieuwe club Málaga CF. De Marokkaans international, gehuurd van Galatasaray, speelde de hele wedstrijd en heeft een positieve indruk gemaakt.

De wedstrijd tegen Sevilla eindigde in een 3-2 overwinning.

Zijn Marokkaanse landgenoot Mounir El Hamdaoui kwam in de 72ste minuut in het veld. Hij had met een mooie assist een bijdrage aan een doelpunt. (Bron/lees verder: FCUpdate)

Plaats je reactie