MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Geen protesten bij lezing Al-Haddad in Rotterdam

09 februari 2014 | in Maatschappij | Reageer

Sheikh dr. Haitham al HaddadIn de afgelopen dagen heeft de nationalistische vereniging Voorpost duizenden flyers verspreind in Rotterdam die buurtbewoners oproepen om te protesteren tegen de komst van de Britse islamgeleerde Haitham al-Haddad. Tevergeefs! Er zijn zaterdag geen protesten geweest bij islamitisch centrum De Middenweg in Rotterdam-Noord, waar de al-Haddad een lezing heeft gegeven.

Er kwam helemaal niemand opdagen om te protesteren.

Het centrum voor islamitisch onderwijs Dar al-Fahm uit Lelystad had een ruimte gehuurd in De Middenweg aan de Kerdijkstraat en de imam gevraagd een lezing te geven over ‘innovatie in de islam’. Deze werd uiteindelijk bezocht door ruim vijftig mensen vanuit het gehele land. (Bron/ lees verder: Rijnmond.nl)

Plaats je reactie