MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tarik El Idrissi begraven in Dar Kabdani

11 februari 2014 | in Maatschappij | Reageer

tarikDe Amsterdamse oud-kickbokser Tarik El Idrissi is vrijdag in Marokko begraven. De Marokkaan, die afgelopen week in koelen bloede is neergeschoten in Amsterdam, is begraven in Dar Kabdani, regio Driouch.

Net als op zijn dodengebed in de Amsterdamse moskee Masjid El Hijra, waren ook honderden mensen afgekomen op zijn begrafenis in Marokko.

Tarik laat een vrouw en drie kinderen achter.

Zie foto’s van zijn begrafenis op Driouchcity.net.

Plaats je reactie