MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse moeder mag voorlopig blijven bij kinderen

12 februari 2014 | in Maatschappij | Reageer

moederDe Marokkaanse moeder Aicha el Maher mag voorlopig blijven in Nederland. De Marokkaanse heeft een voorlopige verblijfsvergunning gekregen en hoeft daarom niet meer gescheiden te leven van haar vier kinderen.

Dat heeft haar advocaat maandag verteld aan AT5.

De vrouw woont al jaren in Amsterdam, maar heeft als enige van het gezin geen verblijfsvergunning omdat haar man van een uitkering leeft. Nadat ze afgelopen zomer opgepakt werd door de vreemdelingenpolitie tijdens een controle, heeft ze twee weken in de gevangenis gezeten. (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie