MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui betert leven bij Málaga

20 februari 2014 | in Sport | Reageer

Mounir El HamdaouiMounir El Hamdaoui is zijn dienstverband bij Málaga formidabel begonnen. De Marokkaan deed meteen waarvoor hij naar Spanje is gehaald: doelpunten maken. Hij raakte daarna echter snel geblesseerd en bouwde een overwicht op. Het leek gedaan met de Marokkaanse dribbelaar, schrijft ELFVoetbal.

Toch heeft hij zich in de afgelopen weken weer terug gevochten in de basis. El hamdaoui startte maandag in de basis tegen Real Sociedad. De Marokkaan is weer terug op gewicht en is ‘bijna 100% fit’.

De oud/speler van AZ en Ajax krijgt nu ook om de twee weken een gewichtscontrole. Het is nu te hopen dat hij weer de doelpuntenmachine wordt dat hij geweest is bij zijn Nederlandse werkgevers in de Eredivisie. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal)

Plaats je reactie