MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

België gaat Marokko helpen met migratiebeleid

21 februari 2014 | in Marokko | Reageer

De Marokkaanse premier Abdelilah BenkiraneBelgië heeft aangegeven Marokko bij te gaan staan bij het uitwerken van een eigen migratiebeleid. Dat laat Maggie de Block, staatssecretaris voor Asiel en Migratie, donderdag weten.

Premier Elio Di Rupo en zijn Marokkaanse ambtgenoot Abdel-Ilah Benkiran ondertekenden gisteravond hiervoor een samenwerkingsovereenkomst.

De Belgische asiel- en opvangdiensten ontvangen volgende week al een Marokkaanse delegatie. (Bron/ lees verder: diverse media)

Plaats je reactie