MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Manchester United lonkt naar Benatia ‘

26 februari 2014 | in Sport | Reageer

Mehdi BenatiaMehdi Benatia zou na de zomer zomaar eens voor Manchester United kunnen spelen. Volgens Britse media wil United zich versterken met de Marokkaans international.

The Red Devils zouden bereid zijn 14 miljoen euro te betalen voor de centrale verdediger.

De 26-jarige Marokkaan komt momenteel uit voor AS Roma, waar hij één van de sterkhouders is. Benatia scoorde dit seizoen als centrale verdediger al zes keer voor de Romeinen. Die sterke prestatie is ook Manchester United niet ontgaan. (Bron/ lees verder: Voetbalkrant.com en Express.co.uk)

Plaats je reactie