MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Controle op Facebook op pagina’s is laks

05 maart 2014 | in Internet | Reageer

Facebook Pagina MarokkaanseHoerenFacebook moet veel actiever zijn in het verwijderen van aanstootgevende pagina’s. Dat vindt Jan van Dijk, hoogleraar communicatiewetenschappen aan de Universiteit Twente.

Volgens hem staan er “continu” zaken op Facebook die niet door de beugel kunnen.

Aanleiding voor zijn waarschuwing is de Facebookpagina Marokkaanse Hoeren, die maandag voor de nodige ophef zorgde. (Bron/ lees verder: Spitsnieuws)

Plaats je reactie