MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ahmed Aboutaleb houdt dief aan

06 maart 2014 | in Maatschappij | Reageer

De Rotterdamse burgemeester Ahmed AboutalebBurgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft woensdagmiddag een winkeldief achtervolgd en samen met een medestander aanhouden. Dat meldden woordvoerders van de burgemeester en de politie, bericht de NOS.

De dief had net een Kruidvat in Rotterdam/Oost overvallen toen de Marokkaanse Nederlander langs reed in zijn auto. Toen hij de dief opmerkte, beval hij de chauffeur te stoppen en zette hij meteen de achtervolging in.

Een agent die niet aan het werk was wist de dief uiteindelijk op aanwijzen van Aboutaleb te pakken. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie