MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko vraagt uitlevering Brusselse hoofdverdachte waardetransport

12 maart 2014 | in Maatschappij | 1 Reactie

G4S MarocMarokko heeft de uitlevering van Hassan B. (36) aangevraagd. De Brusselse Marokkaan wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval op een G4S waardetransportauto in de Marokkaanse stad Tanger op 24 februari. Dat meldt MetroTime.be.

Tijdens de overval op het geldtransport kwam een veiligheidsagent om het leven en maakten de overvallers 7,5 miljoen dirham (ongeveer 700.000 euro) buit. Het brein achter de overval zou Hassan B. zijn.

Nadat de Marokkaanse autoriteiten via Interpol een internationaal aanhoudingsbevel tegen hem hadden uitgevaardigd, werd hij op 9 maart in België gearresteerd. Hij wordt binnenkort waarschijnlijk uitgeleverd. (Bron/ lees verder: MetroTime.be)

Er is 1 reactie

  1. Mo
    12 maart 2014 om 09:03 uur.

    Onzin allemaal Hassan loopt in alle vrijheid rond in Tanger en wordt een niet gezocht hoe komen ze erop

Plaats je reactie