MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Werkloze Marokkaan moet proactief aan vaardigheden werken’

13 maart 2014 | in Carriere | Reageer

Natuurlijk worden jonge migranten gediscrimineerd in sollicitatieprocedures, zegt Tofik ben Yahia in dagblad Trouw. De Marokkaanse Nederland geeft in het dagblad aan dat vaak genoeg te hebben ondervonden. Maar daar moet ook echt tegen opgetreden worden.

Toch vindt hij dat de Marokkaanse gemeenschap in Nederland meer naar zichzelf moet durven kijken en meer zelf in actie komen.

Ben Yahia (34) volgde een mbo- en een hbo-opleiding, maar vond daarna geen werk

Lees het gehele en interessante artikel verder op de website van Trouw.

Plaats je reactie