MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Samsom: Wilders harder aanpakken

18 maart 2014 | in Politiek | Reageer

PvdAPvdA-leider Diederik Samsom vindt dat premier Mark Rutte veel harder moet optreden tegen de anti-islam politicus Geert Wilders. Volgens de PvdA’er had Rutte minder met ‘kousevoeten omheen moeten draaien’ nadat Wilders zei dat Marokkanen Nederland beter kunnen verlaten. Dat zegt de politicus in gesprek met RTL Nieuws.

Hij voegde eraan toe dat PvdA-vicepremier Asscher Wilders gelukkig wel hard durft aan te pakken.

In het gesprek met RTL liet Samsom ook weten dat hij het niet eens is met Rutte’s uitspraak op NU.nl dat de PVV op sommige punten linkser is dan de SP. “Onbegrijpelijk”, zei Samsom, “de PVV is echt zo rechts als de richel op sociaal-economisch gebied.” (Bron- lees verder: RTL Nieuws)

Plaats je reactie