MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Topmodel Zaha te zien op Fashion Days Casablanca

20 maart 2014 | in Carriere, Uitgelicht | Reageer

Maha ZaouDe Marokkaans Nederlandse Maha Zaou gaat aankomend weekend Nederland vertegenwoordigen in de Marokkaanse top van de fashion scene. De Brabantse beeldschone zal dan op de grootse catwalk verschijnen van FASHION DAYS CASABLANCA. Dat meldt de website Beauty.blog.nl.

Maha Zaou is het enige model van Marokkaanse afkomst uit Europa die voor Fashion Days is gevraagd. De productie kent duizenden (inter)nationale aanmeldingen van meisjes /modellen en designers.

FASHION DAYS is hèt mode event in alle Maghrebijnse landen. Naast Marokko wordt Fashion Days ook gevolgd in alle Noord Afrikaanse landen en het Midden-Oosten. Maha Zaou is daarmee gelijk bekend persoon geworden in de Arabische wereld. (Bron/ lees verder: Beauty.blog.nl)

Plaats je reactie