MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ook Sinouh doet aangifte tegen Wilders

21 maart 2014 | in Maatschappij | Reageer

Khalid SinouhKhalid Sinouh is helemaal klaar met Geert Wilders. De Marokkaanse doelman van Sparta Rotterdam heeft donderdag bij de politie aangifte van discriminatie gedaan tegen de omstreden politicus.

Volgens Sinouh maakt de PVV-leider zich schuldig aan discriminatie. Daarom heeft hij via Twitter een oproep gedaan.

Plaats je reactie