MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko start campagne tegen discriminatie

22 maart 2014 | in Marokko | Reageer

je-ne-mappelle-pas-azzi-2In Marokko is vandaag, op de Internationale dag tegen racisme en discriminatie, een landelijke campagne begonnen. Het is een initiatief van Marokkaanse organisaties die strijden tegen racisme en ongelijke behandeling van Afrikaanse migranten.

Zij hopen dat Marokkanen zich meer bewust worden van discriminatie.

In de aanloop naar de aftrap dook op Facebook regelmatig de foto op van een Afrikaanse man met daarbij de tekst Je ne m’appelle pas Azzi (Ik heet niet Neger).

In Marokko leven tussen de 25.000 en 40.000 Afrikaanse migranten. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie