MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

[VIDEO] Ambassadeur Marokko geschokt door uitspraken Wilders

23 maart 2014 | in Overheid | Reageer

ambNiet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen is de afgelopen dagen afkeurend gereageerd op de uitlatingen van PVV-leider Geert Wilders. Ook de ambassadeur van Marokko in Nederland Abdelouahab Bellouki reageert. Hij is geschokt over de uitspraken van Wilders.

Bekijk het filmpje hieronder:

Plaats je reactie