MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Meer dan 250 Amsterdammers doen aangifte tegen Wilders

31 maart 2014 | in Maatschappij | Reageer

PolitieVan het weekend hebben meer dan 250 Amsterdammers aangifte gedaan tegen de omstreden politicus Geert Wilders. Bij politiebureau August Allebeplein waren extra balies ingericht en extra politieagenten ingezet om de vele mensen te helpen.

De actie was georganiseerd via een Facebookevent genaamd Amsterdam Doet Aangifte Tegen Wilders.

Bij de andere bureaus in de hoofdstad deden nog eens enkele tientallen mensen aangifte. (Bron/ lees verder: RTV N-H)

Plaats je reactie