MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Wilders zal niet winnen”

03 april 2014 | in Maatschappij | 1 Reactie

Abdelouahab BelloukiDe uitspraken van de omstreden politicus Geert Wilders zijn gevaarlijk. Hij zal daarom nooit winnen. Dat zegt de ambassadeur van Marokko Abdelouahab Bellouki.

In een interview met regionale kranten van de Persdienst zegt hij dat wilders nooit zal zegevieren omdat een grote meerderheid van de Nederlanders verstandig genoeg is om niet de PVV-voorman te steunen.

Bellouki reageert daarmee op de ‘minder Marokkanen-uitlatingen’ van de hoogblonde politicus. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Er is 1 reactie

  1. am
    05 april 2014 om 05:18 uur.

    marokko moet meer druk maken op nederland,want wij worden gelijk met vloer gemaakt ,en alle vingers wijzen naar onze toe; terwijl grootte groep heet zich goede aangepast en ook ver geschopt en de maatschapij

Plaats je reactie