MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spanjaarden boos om Marokkaanse Soldaten in Melilla

04 april 2014 | in Marokko | 3 Reacties

Ceuta en MelillaSpanje is boos op Marokko naar aanleiding van een incident aan de grens van de Spaanse enclave Melilla. Ditmaal omdat Marokkaanse soldaten de grenzen van Melilla niet zouden hebben gerespecteerd.

Overijverige Marokkaanse soldaten hebben Spaans grondgebied betreden om Afrikaanse immigranten te helpen die vastzitten tussen de hekken. Ondanks de goede bedoelingen zijn de Spanjaarden niet blij met de actie.

Volgens de Spanjaarden leek het meer op een ‘invasie’ dan op een ‘interventie’.

Zie hieronder een video van de actie:

Er zijn 3 reacties

 1. am
  05 april 2014 om 05:14 uur.

  hhhhh spaans grondgebied wie bezit wie en van wie is dat grond.

 2. Numidian
  06 mei 2014 om 08:46 uur.

  Niemand bezit shit. Fantasieën in hun hoofd. Noord-Afrika is altijd van de vrije mens geweest de rest is onzin lijntjes op kaarten en arabische politiek (gesteund door al hun westerse pooiers). Moge ze allemaal in dit korte leven snel sterven om de onontbeerlijke hitte van de hel te zien. En incha allah mogen de mensen die het tot het paradijs schoppen de martelingen van die mensen die zo machtig voelen in dit nietige leven tot in de eeuwigheid bekijken.

 3. Nisa
  10 mei 2014 om 07:18 uur.

  En het is by THE way Marokkaanse grond gebied en geen Spaans grond gebied!!

Plaats je reactie