MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hennepteelt wel of niet legaliseren in Marokko?

06 april 2014 | in Maatschappij | Reageer

DrugsEen grote cannabisconferentie dit weekend in Marokko, meer dan 1000 cannabisboeren praten met de overheid. Het doel: drugscriminaliteit terugdringen. De Marokkaanse overheid is van plan wietteelt te legaliseren, want verbieden is nogal lastig. 80.000 huishoudens zijn er namelijk volledig afhankelijk van de cannabisteelt

Lees meer hierover op de website van de nos.

Plaats je reactie