MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

In kast verstopte baby overleden

18 april 2014 | in Maatschappij | Reageer

rechtbankJustitie heeft tegen de Rotterdamse Sensa el K. 18 maanden cel geëist, waarvan 12 voorwaardelijk, voor ‘kinderdoodslag’. De jonge Marokkaans Nederlandse moeder zou achter de dood van haar geboren kind zitten. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Het kind werd vorig jaar in juli stiekem geboren en werd meteen daarna door de moeder omwikkeld in doeken en in een kast verstopt. ’s Avonds was het kindje overleden.

De vrouw, die uit een traditioneel islamitisch gezin zou komen, heeft verklaard bang te zijn geweest dat haar ouders erachter zouden komen. Volgens haar was de dood van haar baby een ongeluk. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie