MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bouteflika gaat voor vierde termijn als president Algerije

19 april 2014 | in Politiek | Reageer

Abdelaziz BouteflikaDe Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika is donderdag ondanks zijn slechte gezondheid gekozen voor een vierde ambtstermijn. De 77-jarige Bouteflika kreeg maar liefst 81,53 procent van de stemmen. Dat meldt NU.nl.

Zijn belangrijkste rivaal, Ali Benflis, eindigde op een grote afstand op maar 12,8%.

De opkomst bedroeg 51,7 procent. Verscheidene partijen hadden de stembusgang geboycot, omdat zij twijfelen aan Bouteflika’s gezondheidstoestand en omdat de man een ‘marionet’ van het corrupte staatsapparaat zou zijn. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Plaats je reactie