MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat na domme rode kaart: mijn Spaans is niet zo goed

24 april 2014 | in Sport, Uitgelicht | Reageer

Nordin AmrabatNordin Amrabat speelde maandagavond een goede wedstrijd tegen Villarreal. De Marokkaanse aanvaller werd na zijn assist voor de 2-0 hard toegezongen door de fans van zijn club Malaga. Echter, niet lang erna moest hij met een ‘domme’ rode kaart het veld verlaten.

De Marokkaanse aanvaller uitte zijn onvrede over een beslissing van de arbiter op een wijze die de Spaanse scheidsrechter totaal niet beviel. Amrabat maakte een brilgebaar na het, volgens hem, ten onrechte niet toekennen van een vrije trap. Hij moest direct het veld verlaten.

In gesprek met De Telegraaf zegt Amrabat spijt te hebben van zijn actie. Volgens hem kwam dat voornamelijk doordat zijn Spaans niet goed genoeg is dat hij kan zeggen: “scheids, let je een beetje op”.

Plaats je reactie