MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kritiek op PvdA prominent om Badr Hari

25 april 2014 | in Politiek | Reageer

Fouad SidaliPvdA-prominent Fouad Sidali is een grote fan van de Marokkaans Nederlandse kickbokser Badr Hari. Vol trots heeft de PvdA’er dan ook op Facebook een foto geplaatst van de autobiografie van Hari, die gesigneerd was door de kickbokser.

Onder de foto schreef hij: “Dank je wel Badr. Ouwe toperrrrrr.”

Vanwege het negatieve imago van Badr Hari, kreeg Sidali kritiek van zijn Facebookvrienden. Zo schreven zij: ‘Onhandige move’, reageert er één. ‘Topper? Geen slechter voorbeeld dan Badr’, schrijft een ander. (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie