MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Drie topclubs azen op Ziyech

01 mei 2014 | in Sport | Reageer

Hakim ZiyechHakim Ziyech heeft een top seizoen achter de rug bij zijn club SC Heerenveen. De middenvelder van Marokkaanse afkomst was belangrijk met 8 assists en 9 goals. Dit heeft de aandacht getrokken van andere geinteresseerde clubs.

Volgens Voetbal International staat de speler in de belangstelling van Feyenoord, FC Twente en Ajax. Volgens zijn zaakwaarnemer zouden al gesprekken hebben polaats gevonden met Feyenoord en FC Twente.

Ziyech heeft bij Heerenveen nog een contract tot medio 2015. Het 21-jarige talent is op te halen voor een bedrag van 21 miljoen euro. (Bron/ lees verder: Voetbal International)

Plaats je reactie