MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko kiest voor Badou Zaki

03 mei 2014 | in Sport | Reageer

zakiDe Marokkaanse voetbalbond heeft Badou Zaki gepresenteerd als nieuwe bondscoach. Dat heeft de bond vrijdag gemeld. Zaki werd verkozen boven AZ-trainer Dick Advocaat en de de Italiaan Giovanni Trapattoni.

De oud-doelman stond van 2002 tot 2006 al aan het roer bij Marokko. Hij leidde het land in 2004 naar de tweede plek op de Africa Cup. Twee jaar later moest hij echter het veld ruimen nadat Marokko zich niet wist te plaatsen voor het WK.

Het belangrijkste doel van Zaki wordt een goed resultaat behalen op de Africa Cup van volgend jaar. Marokko zal als gastland hoge ogen moeten gooien.

Plaats je reactie