MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Supertalent Mastour sluit binnenkort aan bij A-selectie Milan

19 mei 2014 | in Sport | Reageer

Mastour-AC-MilanHet Marokkaanse supertalent Hachim Mastour traint sinds dinsdag mee met de A-selectie van AC Milan. De 15-jarige jongeling werd zondag zelfs opgenomen in de A-selectie voor de wedstrijd tegen laagvlieger Sassuolo.

“Hij is een natuurlijk talent en je kan zien dat hij iets speciaals heeft. We moeten geduldig met Mastour zijn en ervoor zorgen dat hij zich hier thuis gaat voelen,” zegt Kaká tegen Milan Channel over de Marokkaan.

In de zomer van 2012 werd Mastour voor een half miljoen euro overgenomen door Milan van Reggina. Als hij zestien jaar is sluit hij definitief aan bij de A-selectie van de Italiaanse club.

De eerste goal van Mastour bij de A-selectie:

Plaats je reactie