MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hartpatiënt Mehdi maakt track met Ali B

21 mei 2014 | in Muziek | Reageer

Ali BNiet veel jongeren slagen erin om een single uit te brengen met Ali B en Brace. Mehdi wel. De 18-jarige hartpatiënt is via stichting Make a Wish in contact gekomen met de rappers, die onder de indruk waren van zijn talent.

De track en videoclip van het nummer ‘Vliegen’ zijn afgelopen vrijdag gereleased. De Marokkaanse Hagenees is heel trots.

Luister hier naar het resultaat:

Plaats je reactie