MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Nederlandse hackers kraken iCloud”

22 mei 2014 | in Internet | Reageer

Apple: iPhone 5 ook verkrijgbaar in MarokkoEen bende Nederlands-Marokkaanse hackers heeft een manier gevonden om de beveiliging van Apple te kraken. Als gevolg hiervan kan de vergrendeling van gestolen iPhones ongedaan worden gemaakt.

Volgens diverse media is dit de eerste keer dat iemand er in is geslaagd de iCloud, de online-opslagdienst met bijna 400 miljoen gebruikers van Apple, te hacken.

De twee hackers, waarvan de ene volgens De Telegraaf in Nederland zit en de andere in Casablanca, zouden 5 maanden aan de hack gewerkt hebben. De twee zouden volgens de krant al in maart Apple op de hoogte hebben gebracht van het lek.

Plaats je reactie