MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Oorlog Amsterdamse onderwereld verergert

23 mei 2014 | in Maatschappij | Reageer

Crimineel met een pistoolDe man die donderdagavond is doodgeschoten in Amsterdam is Gwenette M. Zijn liquidatie maakt volgens AT5 duidelijk dat de oorlog in de Amsterdamse onderwereld nog lang niet voorbij is. Integendeel.

Sinds 2012 is de Amsterdamse onderwereld verstrikt in een grote machtsstrijd die alleen maar ergenr lijkt te zijn geworden, met de dubbele moord op twee Marokkaanse Nederlanders in de Staatsliedenbuurt als beruchtste zaak.

Martha was volgens de informatie van justitie verstrikt in een conflict met de groep rond Benaouf A., het werkelijke doelwit van de Staatsliedenbuurt. (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie