MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Benatia heeft binnenkort nieuws over transfer

24 mei 2014 | in Maatschappij, Sport | Reageer

Mehdi BenatiaMehdi Benatia heeft zich in het afgelopen seizoen ontwikkeld tot een van de belangrijkste verdedigers in de Serie A. Hiermee heeft hij de aandacht getrokken van grote clubs in Europa.

De 27-jarige mandekker staat naar verluidt in de belangstelling van onder meer Manchester City en FC Barcelona.

De Marokkaans international lijkt niet onwelwillend te staan tegenover een transfer: “Ik ben 27 jaar, een leeftijd waarop je over aanbiedingen van grote clubs gaat nadenken. Clubs als Barcelona, Bayern München en Manchester City, daar droomt iedere voetballer van. Mijn zaakwaarnemer is met dingen bezig. Ik denk dat we binnenkort nieuws hebben.”

Plaats je reactie