MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Zaakwaarnemer Benatia in Barcelona voor onderhandelingen’

27 mei 2014 | in Sport | Reageer

Mehdi BenatiaMehdi Benatia heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Barcelona. De verdediger van AS Roma wordt in verband gebracht met zo’n beetje alle Europese topclubs en heeft laten weten dat hij het liefst naar Camp Nou zou willen verhuizen, meldt France Football.

De agent van de verdediger van AS Roma is momenteel in Spanje om daar te onderhandelen met de grootmacht, meldt het Franse blad. Barcelona zou een bedrag van rond de dertig miljoen euro moeten betalen voor de 27-jarige Benatia.

De Marokkaanse international heeft zich afgelopen seizoen ontwikkeld tot een absolute sterkhouder bij AS Roma. (Bron/ lees verder: France Football)

Plaats je reactie