MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marwan Kenzari gecast voor internationale filmrol

28 mei 2014 | in Film | Reageer

Marwan KenzariActeur Marwan Kenzari, vooral bekend door zijn rol in de bekroonde film Wolf, heeft zijn eerste internationale filmrol veroverd. De Gouden Kalf winnaar heeft een rol bemachtigd in de thriller Autobahn.

De film gaat over en Amerikaans koppel dat wordt opgejaagd door twee criminelen tijdens een rondreis door Duitsland. In de film speelt de Marokkaanse Nederlander samen met grote sterren als Anthony Hopkins, Ben Kingsley en Nicholas Hoult.

Marwan speelt de beste vriend van Hoults personage. Autobahn gaat later dit jaar in Amerika draaien. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Plaats je reactie