MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vanavond op tv: John van den Heuvel naar Marokko voor vier kinderen

01 juni 2014 | in TV | Reageer

John van den HeuvelMisdaadverslaggever John van den Heuvel gaat vanavond met zijn programma Ontvoerd naar Marokko.

Samen met moeder Hanan Fellah gaat hij haar vier kinderen proberen terug te brengen naar Nederland. Aangezien het om vier kinderen gaat is dit nog niet zo makkelijk en heeft John alle moeite om alle vier de kinderen bij elkaar te krijgen zonder dat de vader het door heeft. Gaat het hem lukken?

Zie het vanavond vanaf 20.30 uur op RTL4.

Aflevering gemist? Klik dan op deze link.

Plaats je reactie