MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moordenaar studente opgepakt in België

02 juni 2014 | in Maatschappij | Reageer

PolitieEen verdachte van de moord op een studente in Maastricht vrijdag, is zondagmiddag aangehouden in België. Dat heeft de politie laten weten. Over een eventueel motief voor de moord op de Nieuwegeinse is nog niets bekend. De man moet nog verhoord worden.

De politie was sinds vrijdag op zoek naar een “kleine Marokkaanse man“, die verdacht wordt van de moord.

De verdachte wordt maandag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Luik. Justitie in Nederland gaat om uitlevering vragen. (Bron/ lees verder: RTV-Utrecht)

Plaats je reactie