MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Van Woerkom heeft begrip voor uitstel stemming

04 juni 2014 | in Politiek | Reageer

woerkomANWB-topman Guido van Woerkom heeft begrip voor het feit dat de Tweede Kamer voorlopig niet stemt over zijn benoeming tot Nationale Ombudsman.

“Ik kan me dit gelet op de commotie van de afgelopen dagen goed voorstellen”, schrijft Van Woerkom volgens de NOS. Hij geeft aan een Nationale ombudsman te willen worden voor alle inwoners van Nederland, die zonder vooroordelen naar klachten van burgers kijkt.

De Tweede Kamer heeft dinsdag de stemming over zijn benoeming uitgesteld, na veel commotie over een eerdere discriminerende opmerking van hem over Marokkaanse taxichauffeurs. De PvdA had om de vertraging gevraagd. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie