MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Haagse Marokkaan laat zich opsluiten voor nieuw programma

05 juni 2014 | in TV | Reageer

NederlandHassan Azzatam wordt één van de deelnemers van het programma ‘Typisch Nederlands’ van de VARA. De 24-jarige Marokkaanse Nederlander is pas geleden teruggekomen van zijn bedevaart naar Mekka en gaat nu alweer een nieuw avontuur aan.

De jonge Haagse moslim laat zich voor het nieuwe programma van de VARA opsluiten in een huis met acht andere Nederlanders van verschillende komaf. Zij gaan met elkaar in gesprek over wat in onze multiculturele samenleving ‘typisch Nederlands’ is.

Het wordt dit najaar in vier delen uitgezonden op Nederland 1. De presentatie is in handen van Jeroen Pauw. (Bron/ lees verder: DenHaagFM)

Plaats je reactie