MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Stromae breekt bezoekersrecord op muziekfestival Mawazine

06 juni 2014 | in Muziek | Reageer

Stromae op het Mawazine festivalDe Belgische zanger Stromae heeft maandag tijdens het muziekfestival Mawazine in Rabat een record aantal toeschouwers weten aan te trekken. De zanger zou volgens de lokale autoriteiten meer dan 180.000 toeschouwers weten te lokken naar het internationale podium.

Hij breekt daarmee het vorige bezoekersrecord van Rihanna en de Franse dj David Guetta, die vorig jaar 150.000 toeschouwers lokten.

Op de affiche van het festival staan zowel Marokkaanse als internationale artiesten. Op het internationale podium treden onder andere Justin Timberlake en Alicia Keys op.

Plaats je reactie