MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse minister tegen Mexicaanse series

08 juni 2014 | in Film | Reageer

Mexicaanse serieDe Marokkaanse minister van Communicatie is geen groot fan van Mexicaanse series die continu worden gedraaid op de publieke omroep. Recent heeft hij gezegd dat deze films Marokko omtoveren tot een “Mexicaans bordeel”.

Volgens hem botsen deze films met Marokkaanse familiewaarden.

Mexico is het hier niet mee eens. Het land heeft formeel protest ingediend tegen de uitlatingen de minister. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

Plaats je reactie