MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ricky Martin zingt over ‘hij’ in plaats van ‘zij’ in Marokko

15 juni 2014 | in Amusement | Reageer

Ricky Martin - Mawazine festival MarokkoPopster Ricky Martin heeft tijdens een optreden in Marokko de tekst van één van zijn grootste hits veranderd van ‘zij’ naar ‘hij’. Hij deed dit tijdens het nummer ‘She’s all I ever had’, één van zijn hits uit 1999.

De Puerto Ricaanse zanger deed dit tijdens een optreden op 6 juni op het Marwazine Music Festival in Marokko. Tijdens hetzelfde optreden zwaaiden er enkele fans met een regenboogvlag.

Bekijk hieronder het optreden van Ricky Martin in Marokko. Hij verandert de tekst van ‘zij’ naar ‘hij’ vanaf minuut 44:50:

Plaats je reactie