MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ophef over Marokkaanse actuer als de duivel

16 juni 2014 | in Film | Reageer

Actuer Mohamen Mehdi OuazanniIn de komende afleveringen van televisieserie The Bible is opnieuw de Marokkaanse acteur Mohamen Mehdi Ouazanni te zien… als de duivel. Opnieuw wordt weer commotie verwacht om zijn rol. Niet vanwege de inhoud maar vanwege zijn uiterlijk.

De Marokkaan vertoont een meer dan oppervlakkige gelijkenis met niemand minder dan de Amerikaanse president Barack Obama.

De makers noemen beschuldigingen van kwade opzet klinkklare onzin: ‘’Mehdi is een gerespecteerd Marokkaans acteur die lang voordat Obama president werd, al duivelse personages in bijbelverfilmingen speelde.”

Bekijk de officiële trailer:

Plaats je reactie